Het Nederlandse Vertigo Games kondigt een Tweede Wereldoorlog thema content update aan voor de Rift-ondersteunende onderwater exploration game World of Diving.

De nieuwe content update geeft spelers de mogelijkheid om het tekenende wrak van het Duitse slagschip Bismarck te ontdekken en verkennen – één van de twee grootste slagschepen ooit gebouwd door Duitsland, die in 1940 in de Duitse slagvloot werd geïntroduceerd. Op haar eerste en laatste offensieve operatie vernietigde ze de machtige Britse slagkruiser HMS Hood voordat zij door de Britten werd getorpedeerd in 1941.

Bismarck is het eerste wrak dat World of Diving spelers vrij kunnen betreden om haar binnenstructuur in groot detail te verkennen. Met deze nieuwe content update komt ook de ROV (remote operated vehicle) buddy, die spelers licht zal helpen werpen op de duisternis in de Bismarck. World of Diving is nu verkrijgbaar is als Early Access game op Steam en andere portals.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.