Hij is ditmaal beter  aangekomen dan vorige keer. Wat zit er in de Loot Crate van oktober en, nog belangrijker, we maken de balans op: vinden we Loot Crate wel de moeite waard?

Ik heb nog een paar maanden Loot Crate te gaan, maar ik vind dat ik nu bij de vierde Loot Crate best voorzichtig mag gaan zeggen wat ik er allemaal van denk. Het speelt enorm op social media, maar is Loot Crate uiteindelijk de moeite wel waard? Ik ga vast een klein beetje orakelen daarover, maar eerst belangrijker zaken: ik wil weten wat er in die Loot Crate van oktober zit!

IMG_LootCrate_Oktober6

Het onderwerp is deze maand Fear, dus ik verwacht The Evil Within, de Grudge, The Shining en Resident Evil. Zit ik er helemaal naast? Zou zomaar kunnen. Laten we het kistje openmaken. Ik word er meteen blij van, want we hebben weer een t-shirtje ditmaal. Dat was al aangegeven in de mail van Loot Crate (omdat ze willen zorgen dat je wel de goede maat hebt), maar dat was ik natuurlijk alweer glad vergeten.

IMG_LootCrate_Oktober8

Het leuke is dat het t-shirtje nog helemaal in mijn straatje past ook. Hij is zwart, er staat een skeletje op en die is opgebouwd uit poesjes! Veel briljanter wordt het niet voor dit kattenvrouwtje. Verreweg het beste item in een Loot Crate tot nu toe. Daarnaast weer de button van de maand, die ditmaal zombies bevat. Mijn oog is ook meteen gevallen op een boek.

IMG_LootCrate_Oktober7

Het is How To Survive a Sharknado and other Unnatural Disasters. Heel grappig, want ik ben dol op films en het boek geeft bijvoorbeeld tips als: keer geen stenen om, want daar kan zomaar een dodelijke gifslang onder liggen. Ik doe hem vast in mijn koffer voor mijn reis naar Zuid-Afrika volgend jaar. Hoewel ik al andere dingen zie liggen, ben ik eigenlijk nieuwsgierig naar een klein doosje met bloedvlekken erop.

IMG_LootCrate_Oktober1

De onderkant verraadde tijdens het openmaken al het een en ander, er stond namelijk een enorm Dead Rising 3-logo op. Ik ben er heel erg blij mee, want ik vond Dead Rising een hele toffe game en er zit dus een mini-replica in van een van de samengestelde wapens die je kunt maken. Van een cirkelzaag en een hamer kan ons hoofdpersonage een soort zombiehakker maken en deze zagen zijn niet vriendelijk: bloed spat inderdaad in het rond, heel gaaf.

IMG_LootCrate_Oktober2

Het volgende is een snoepje genaamd Toxic Waste, niet heel bijzonder. De Slashes & Bates-lijst is geen papiertje, maar het zijn tattoos. Tijdelijke natuurlijk, maar ze zullen het vast goed doen op een Halloween-feestje. Ik vind het als echte-tattoodrager altijd een beetje vreemd om neptattoos op te doen, maar deze zijn voor het effect wel leuk natuurlijk.

IMG_LootCrate_Oktober3

Een ander leuk effect zijn de 3D-bril en het Loot Crate Magazine van deze maand. Mijn favoriete comic-schrijver, Robert Kirkman, heeft een interview gedaan met Loot Crate voor dit magazin en de voorkant is heel Walking Dead-erig (maar dan dus 3D, heel gaaf. Ik denk wel dat deze Loot Crate misschien beter zombies had kunnen heten, want er zit ook een artprint in met daarop een schattige Darryl uit de Walking Dead, die jankt om zijn broer. Erg schattig, maar misschien stuur ik hem met Kerstmis wel naar onze Darryl-fangirl Heather..

IMG_LootCrate_Oktober4

Verder een pasje waarop staat dat ik official member ben van Loot Crate. Geen idee wat ik daarmee moet, maar ja.. En voor de dames die Smite spelen zet ik binnenkort de code die ik in deze Loot Crate kreeg voor Thanatos en een exclusieve Jack the Reaper skin op de Female-Gamers-twitter, dus houdt ons in de gaten.

IMG_LootCrate_Oktober5

Tot slot een comic van The Walking Dead, maar aangezien ik nog niet volledig bij ben (bijna!) en hier nummer 132 op staat, weet ik niet of ik hem wel moet openslaan. In ieder geval een speciale Loot Crate-cover dus dat is wel gaaf. Ik mis deze keer een magneet, maar ik heb de vorigen ook nog niet op de kast op mijn werk gemagneet, dus erg verdrietig ben ik er niet om. Ik kijk er wel naar uit om in mijn shirtje te paraderen.

IMG_LootCrate_Oktober10

Het is lastig om nu direct wat te zeggen over Loot Crate in het algemeen, omdat ik deze oktober-Crate wel weer heel gaaf vond. De eerste was ook leuk, dus het is 50/50. Kortom, ik heb er overduidelijk nog een paar nodig voor ik mijn oordeel echt kan vellen. Uiteraard zit in elke Loot Crate spul dat je niet per se wilt hebben, en wat mij betreft hoeft ook alles niet in een speciale Loot Crate-uitgave te zijn; ik heb vaak liever het origineel. Dus, ik wacht de komende maanden af, en natuurlijk post ik ze hier op Female-Gamers.

IMG_LootCrate_Oktober9

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

2 Comments on “Unboxing: Loot Crate Oktober”

  1. do you have jack the reaper code that you dont need??!?!? please i am looking for ine a long time and if u can send it to my email i will be so friking happy
    deanrissin@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.