Gezien er steeds meer dames op lanparty’s verschijnen, leek het mij een goed idee er een paar onder de loep te nemen! Vier mini-interviews met vier dames op de Reality Lan.

AT Adinda

In het groene vak ontmoet ik Jorine. Jorine is 28 jaar oud en komt uit Tilburg.

Hoeveelste Reality Lan is dit voor jou?
Dit is de tweede keer.

Welke games speel je zoal?
Ik speel League of Legends, Hearthstone en Tertis.

Hoe ben je op de lan terecht gekomen?
Met AT Gaming. Ik kende AT Gaming al een beetje via BeNeLoL waar ik blogs voor schreef. Ik zat een keer een stream te kijken van een AT Gaming member. In de chat zag ik ene Jaap heel enthousiast de gamer aanmoedigen en vroeg hem of hij fan was. Hij vertelde mij dat hij CEO en Founder van AT Gaming zelf was, dat was best hilarisch. Via AT Gaming heb ik ook mijn vriend Wim ontmoet.

Doe je ook mee aan competities?
Ik doe mee aan de funcompo sjoelen.

Wat vind je tot nu toe van de lan?
Super gezellig!

#DW Kirsten

In het gele vak kom ik Kirsten de Jong tegen. Kirsten is 20 jaar oud en komt uit Roelofarendsveen.

Hoeveelste Reality Lan is dit voor jou?
Dit is de eerste keer The Reality voor mij.

Welke games speel je zoal?
Ik speel nu een jaartje League of Legends.

Hoe ben je op de lan terecht gekomen?
Via een vriendin, door haar begon ik met gamen en via haar kwam ik bij de clan Dutch Warriors.

Doe je ook mee aan competities?
Ik doe mee aan de zeskamp en de sjoelcompetitie.

Wat vind je tot nu toe van de lan?
Ik vind het erg leuk. Het is groter dan ik had gedacht.

AT Rashia

Naast mij op de lan, in het groene vak zit Rosalie van Beek. Rosalie is 18 jaar oud en komt uit Vaassen.

Hoeveelste Reality Lan is dit voor jou?
Dit is de eerste Reality Lan voor mij.

Welke games speel je zoal?
Star Wars: The Old Republic en League of Legends.

Hoe ben je op de lan terecht gekomen?
Ik ben via AT Gaming op de lan gekomen. Ik volgde AT Gaming al een tijdje via Social Media. Ik ging van AT Friend naar AT Community Member en maak nu foto’s voor ze. Ik heb onder andere bij Firstlook, Epicon en de Dutch YouTube Gathering foto’s gemaakt.

Doe je ook mee aan competities?
Ik doe mee aan de League of Legends 1vs1 competitie.

Wat vind je tot nu toe van de lan?
Groot, leuk, jammer van de slaapplekken. Je moet echt op tijd voor een plek zijn, anders ligt het vol. Ook slaap ik niet echt lekker door het lawaai.

Cherrydragon

In vak groen kom ik Doëlla tegen. Doëlla is 17 jaar en komt uit Haarlem maar woont in Londen. Ze is dan ook speciaal voor de lan over komen vliegen.

Hoeveelste Reality Lan is dit voor jou?
Dit is de eerste keer dat ik op The Reality ben.

Welke games speel je zoal?
Voornamelijk League of Legends maar ook CS:GO en andere shooters, vooral via Steam. Mijn favoriete game is Assassin’s Creed: Black Flag. Ik begon ooit met gamen toen ik 13 jaar oud was dankzij mijn broertje. Games als Bioshock en The Sims vind ik ook erg leuk maar die games trekt mijn laptop niet.

Hoe ben je op de lan terecht gekomen?
Ik ben hier met Double Dutch. Het was eigenlijk een soort weddenschap. Een vriend van mij beweerde dat ik nooit een heel weekend lang zou kunnen gamen.

Doe je ook mee aan competities?
Ik doe mee aan de zeskamp en de Minecraft competitie. We moeten iets in het thema van de lan (Medic!) maken in de game.

Wat vind je tot nu toe van de lan?
Leuk, gezellig. Leuk thema ook!

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

2 Comments on “The Reality XV: interviews”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.