This War Of Mine is een langverwachte anti-oorlogsdrama die uit zal komen in het laatste kwartaal van 2014 voor Linux PC, Windows en Mac. Voor deze game zullen uitgevers Deep Silver en 11 Bit Studios samenwerken.

De game This War of Mine biedt een oorlogservaring vanuit een geheel nieuw perspectief. Je speelt namelijk niet als soldaat, maar juist als burger. De stad waar jij woont wordt aangevallen door sluipschutters en vijandige rovers. Het is jouw taak om te strijden voor het voedsel en de medicijnen.

De game zal wereldwijd verkrijgbaar zijn als digitale versie. In Europa zal de game een retail versie hebben.

img_this_war_of_mine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.