De game komt pas op 12 november uit, maar Warner Bros biedt fans nu vast de kans om prijzen te winnen van LEGO Batman 3: Beyond Gotham. Het gaat om twee wedstrijden die worden gehouden op Facebook. Eentje heet Which Super Hero Are You? waarin je een quiz doet die dan voor je opmaakt op welke superheld jij het meest lijkt. Je maakt daarmee kans

Er is ook een wedstrijd die Character Card Sharing heet, waarin het de bedoeling is dat je vijf LEGO Batman 3: Beyond Gotham-karakterkaart deelt op je Facebookprofiel. Vervolgens moet je een vraag beantwoorden en maak je kans op een zevendaagse vakantie naar Orlando, Florida.

Normaal delen we hier op Female-Gamers niet zomaar wedstrijden, maar Orlando (Legoland!) is zo awesome, dat we jullie er toch even op wilden attenderen.

De wedstrijd gaat binnenkort van start op de speciale Facebook-pagina (https://www.facebook.com/LEGOBatmanNL) van LEGO Batman 3: Beyond Gotham.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham verschijnt 12 november op Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita, Wii U, 3DS en PC.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.