Je hoort en leest her en der over verschillende ‘runs’, iets met kleuren en van Dam tot Dam lopen. Nu is er op 1 november een ZombieRush waar je als loper of als zombie aan kan deelnemen. Dus ga je er voor om de mensen het stuipen op het lijf te jagen als zombie? Of wil jij je graag op laten jagen door een stel bloederige zombies? Schrijf je dan snel in!

Tijdens het Halloween weekend op 1 november zal op een Militair oefenterrein van defensie moeten plaatsvinden. Dat deel is nog niet officieel maar het kan zijn dat er naar een alternatieve locatie gereisd moet worden. De planning is dat er verschillende runs op de dag zullen plaatsvinden en je kan kiezen uit 5 of 10 kilometer waarbij de 5 kilometer meer voor de plezierlopers is.

img_zombierush
Het doel is om de zombies te ontwijken. Je krijgt drie rode vlaggen aan je bevestigd waarmee je bij de eindstreep moet komen, alleen daar proberen de zombies wel een stokje voor te steken.

Trommel je vrienden op om deel te nemen en een dagje echt te ervaren hoe het is als de zombies het op je hebben gemunt! Dat is eens iets anders dan de horrorgames die je thuis op de bank speelt.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.