Het wachten is voorbij de releasedatum van Battlefield Hardline is bekend! We moeten weliswaar nog tot volgend jaar wachten, lees snel verder om de juiste datum in je agenda te zetten.

De game, Battlefield Hardline, waar menig gamer op zit te wachten en waar je hier mijn preview van kon lezen over de bèta is vanaf 19 maart 2015 verkrijgbaar.

In Battlefield Hardline kan je kiezen tussen het criminele pad of bestrijd je liever als agent de boeven. In de single-player verhaal, wat afspeelt in Miami, vecht je als rechercheur Nick Mendoza samen met je partner Khai Minh Dao tegen de drugs oorlog. Door samen verschillende zaken op te lossen kom je erachter dat er aan beide kanten heel wat corruptie heerst.

De multiplayer is heel rechtlijnig of je staat aan de kant van de wet of aan de andere kant. Je hebt verschillende wapens  en wagens tot je beschikking zoals een bepantserde politiewagen. Samen met je team voer je of een succesvolle overval uit of bescherm je de stad tegen de criminelen. Teamwork is the key!

Battlefield Hardline is dus verkrijgbaar vanaf 19 maart 2015 voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.