Vandaag is in samenwerking met Ubisoft een nieuwe, exclusieve Xbox One “Assassin’s Creed” bundel aangekondigd. In de bundel zitten de games “Assassin’s Creed: Unity” en “Assassin’s Creed IV Black Flag”.

De bundel zal in Nederland vanaf 4 november verkrijgbaar zijn voor €399. Naast de Xbox One “Assassin’s Creed” bundel, zullen er dit najaar meerdere opties wat betreft Xbox One bundels worden aangeboden, waaronder een bundel met de game “Sunset Overdrive” en een bundel met de game “Call of Duty: Advanced Warfare”

img_Assassins_Creed_Xbox_One_Bundel

MsMarvel

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.