Een dag op de boerderij, veel stadjers zouden het eens moeten proberen. Ben je toch niet zo van de gierlucht, leuke boeren en boerinnen en vieze laarzen? Dan kun je eens Farming Simulator 15 proberen veilig vanuit je stoel.

Van het oogsten tot tractoren, van de velden tot kippen, van koeien tot hooibalen, met deze tour krijgen spelers een goed idee van de vele dagelijkse activiteiten die op ze wachten in de nieuwe Farming Simulator die over twee weken uitkomt!

Met hetzelfde succesvolle recept gaat de franchise van Farming Simulator in oktober een geheel nieuw tijdperk in! Nieuwe graphics, nieuwe visuele effecten, een nieuwe interface, nieuwe gameplay mechanieken, nieuwe voertuigen en natuurlijk een nieuwe en weidse omgeving. Farming Simulator 15 combineert alle juiste ingrediënten, waarmee de rijkste en meest gedetailleerde landbouw ervaring geboden wordt en is vanaf 30 oktober verkrijgbaar op PC. Console gamers worden niet vergeten; zij kunnen begin 2015 aan de slag met de game voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.