Wellicht heb je wel eens van Etsy gehoord. Etsy is een website waar mensen zoals jij en ik zelfgemaakte producten te koop zetten. Iedere week licht ik een shop uit en deze week is het de shop van Hana uit Californiƫ, Verenigde Staten.

Ik kan er bijna niet om heen, Marvel’s super helden. Zelf ben ik een groot fan van Captain America. Hana maakt truien, sjaals, vesten, rokken, tassen, broeken en zelfs een beha met het bekende superhelden printje. De items hebben allemaal een mooi betaalbare prijs. Hana was 11 april 2014 begonnen met UnpluggedStudio en heeft inmiddels 243 items verkocht. Had ik nu maar een huis in de Verenigde Staten, dan kon ik een super leuk comic T-shirt bestellen zonder hoge verzendkosten te hoeven betalen.

img_marvelvest img_marvelsweater img_marvelsjaal img_marvelshirt img_marvelbh img_marvel_rok

Wil jij zelf een kijk je nemen in de shop?Ā https://www.etsy.com/nl/shop/UnpluggedStudio?ref=l2-shopheader-name

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.