Deze week zal Driveclub naar de PlayStation 4 komen. PlayStation Plus abonnees hebben een aantal voordelen bij het kopen van de game ten opzichte van niet PlayStation Plus abonnees. Wat zijn deze voordelen dan? Dat heeft VG24/7 mooi op een rijtje gezet. Hieronder de vertaling.

Wat is er gratis voor PS Plus abonnees?

Sony zal een groot deel van de game gratis maken voor de PS Plus abonnee, zo kun je een aantal auto’s proberen, tracks en een locatie, namelijk India. Wil je toch meer van de game? Dan kun je voor €49.99 de game upgraden. Daarnaast is er ook nog de Season Pass die later nog meer content zal toevoegen.

De game verschijnt 8 oktober in Europa. Het gratis gedeelte van de game heeft alle modes en features, het verschil zit hem in de auto’s, tracks en locaties.

Voor PS Plus abonnees

11 tracks from India
10 cars from 10 different manufacturers
Unable to pre-load the game
Platinum Trophy is available

Volledige game package

55 tracks across India, Chile, Canada, Norway and Scotland
50 cars from 24 manufacturers: 7 Hot Hatch, 15 Sports, 15 Performance, 8 Super and 5 Hyper
55 events in the Tour Campaign
Able to pre-load game 2 days before release

Post launch updates zullen een aantal graag geziene features naar de game brengen, maar er is nog geen datum gegeven wanneer dit zal gebeuren. Onder de vaak gevraagde features zullen zich onder andere de weerseffecten bevinden, een replay modus en een foto modus. Zowel de PS Plus als de volledige versie van de game zullen deze updates krijgen.

DLC Season content

DLC zal worden onderverdeeld in gratis en betaalde content. De gratis content zal niet beschikbaar zijn voor de PS Plus gebruikers. In andere woorden, je hebt de volledige, betaalde game nodig om gratis DLC’s te krijgen. DLC Season loopt van oktober 2014 tot juni 2015 waarin elke maand nieuwe content word beloofd.

Met de betaalde DLC content kun je of, allemaal met een Season Pass krijgen, of los per stuk kopen. De Season Pass kost €24.99 en Sony heeft gezegd dat je hiermee 60% op de kosten bespaard in vergelijking met alle DLC’s los kopen voor €75.84.

De DLC’s:

Gratis DLC

9 new cars
11 new tracks
1 new location

Betaalde DLC

38 new cars
176 Tour events
86 new liveries

Hieronder een handige infographic waarin je kunt zien wanneer welke content verschijnt elke maand. De details van auto’s en specifieke locatie’s worden nog onthuld door Sony.

Bedankt VG247.

img_Driveclub_DLC

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.