Videoclips ze worden schijnbaar nog gemaakt. Paul McCartney maakte er eentje in het Destiny thema. De ex Beatle maakte het liedje Hope For The Future en deze werd door Bungie gebruikt als titelsong voor hun grootte MMO-shooter Destiny. Het liedje was er dus al even maar nu is ook de videoclip gelanceerd. Is het vreemd dat de clip zo laat uitkomt? misschien. Al is vandaag ook de dag dat de eerste expansion te downloaden is. Met de eerste expansion “The Dark Below” kunnen alle Destiny fans weer even verder levelen.

About Dipje

Didi heeft haar eigen Game Mania winkel. Haar tweede naam is events en de derde Indie! Ze is dol op perstripjes en netwerken voor Female-Gamers en dat doet ze niet alleen graag bij haar in de buurt maar ook in de rest van Europa. Daarnaast is zij onze Indiegirl en spot zij de nieuwste games van ons kikkerlandje. Haar favoriete console is de NES, puur uit nostalgie. Maar alle soorten consoles en games worden gewaardeerd.

View all posts by Dipje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.