Multiplayer shooter Counter-Strike Nexon: Zombies krijgt het komende feestseizoen een nieuwe lading content. Vanaf december zullen spelers in de huid kunnen kruipen van twee nieuwe vrouwelijke karakters, een vermakelijke nieuwe spelmodus kunnen ontdekken, nieuwe wapens kunnen winnen in giveaway evenementen en bovendien hoge kortingen claimen op in-game voorwerpen

We zullen maar niet al te veel facedesken wat hun outfits aangaat, of eigenlijk, wat niet aan gaat. We weten toch allemaal dat je het beste zombies halfnaakt kunt aanvallen?! De game verwelkomt de volgende nieuwe dames:

Mooi, slim, en gevaarlijk. Choijiyoon is één van de twee nieuwe karakters die binnenkort worden ingezet in de strijd. Ooit was ze lid van het geheime antiterroristische inlichtingendienst, en was ze genoodzaakt om het land te ontvluchten nadat ze was ontmaskerd. Daarna vormde ze haar eigen elite taskforce met als enige doel het vernietigen van de ARA – en dit keer zal ze niet falen.

img_CounterStrike_Nexon_femalechar

Ritsuka, het tweede nieuwe karakter, is de ARA agent die Choijiyoon ontmaskerde als een geheimagent. Ritsuka is vanaf een vroege leeftijd opgegroeid in de oorlog, en heeft uitgebreide militaire ervaring opgedaan als jonge huurling.

img_CounterStrike_nexon_femchar2

De december update introduceert ook een nieuwe modus: The Large Headed Zombie Scenario. Deze geeft alle zombies in de game een extra groot hoofd. Het scenario kan aan of uit worden gezet door de Room Host, en wordt alleen geactiveerd als een specifiek voorwerp wordt gebruikt in een Zombie Scenario map.

Paul Lee, Product Manager bij Nexon Europe:

“We zijn blij dat we voor de eerste keer de feestdagen met de community kunnen vieren. Nieuwe karakters, giveaways, en een groot wapenupgrade-evenement zorgen ervoor dat kerst dit jaar echt vroeg valt voor Counter-Strike Nexon: Zombies.”

Naast de nieuwe speelbare karakters en spelmodus zullen er ook vele giveaways plaatsvinden gedurende de feestmaand, waarmee spelers een reeks wapens en upgrades kunnen bemachtigen:

Weapon Upgrade Reward: 27 november – 30 december

Spelers die een vooraf bepaald aantal killpoints maken met bepaalde wapens ontvangen een permanente wapenupgrade.

Skull Weapons Giveaway: 12 december – 28 december

Elke dag tussen 14u00 en 22u00, worden elke twee uur negen permanente Skullwapens aan geluksvogels weggegeven.

Christmas Weapons Giveaway: 12 december – 28 december

Vanaf 16 december hebben spelers die voorwerpen op hun wishlist willen afvinken de kans om deze te kopen tegen sterk verlaagde prijzen, met 50% korting op alles in de in-game store. Deze sale loopt door tot en met het nieuwe jaar en eindigt op 6 januari 2015.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.