Vanaf vandaag kun je aan de gang gaan met Counter-Strike Nexon: Zombies. Bestrijd de massa’s ondoden in de vernieuwde FPS klassieker.

Naast alle favoriete elementen uit het originele Counter-Strike hebben spelers veel nieuws te beleven, waaronder vernieuwde spelmodi, wapens, personages, en natuurlijk, zombies. De razendsnelle, gevaarlijke zombies voegen een volledig nieuwe dynamiek toe, met als resultaat uitzinnige actie over een grote verscheidenheid aan maps. Counter-Strike Nexon: Zombies is een free-to-play game waarvoor niet meer dan een Steam account nodig is om te kunnen spelen.

Kenny Chang, Nexon Europe CEO:

“Counter-Strike Nexon: Zombies bevat een breed scala aan gameplay opties, van traditionele deathmatch op klassieke maps tot zombie boss gevechten in nieuwe omgevingen. Wat betreft de toekomstige ontwikkeling van de game hebben wij een aantal belangrijke beslissingen kunnen maken met behulp van de feedback die wij tijdens de open bèta hebben ontvangen. In de tussentijd wens ik jullie veel plezier met de game.”


About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.