Wellicht heb je wel eens van Etsy gehoord. Etsy is een website waar mensen zoals jij en ik zelfgemaakte producten te koop zetten. Iedere week licht ik een shop uit en deze week is het de shop van Rachel Bradford uit Florida, Verenigde Staten.

Onder de naam: NerdAlertCreations verkoopt zij rokken, schorten, dekens, jurken, tank tops en sjaals. Rachel heeft al meer dan 9000 items via Etsy verkocht. De kleding die zij verkoopt hebben (bijna) allemaal een game of film patroon. De sjaals vind ik super leuk en creatief bedacht. Ik ben een groot fan van games en series en zij laat ze terug komen in haar kleding. Hier onder volgen een paar producten van haar.

img_wonder_woman_schort img_marvel_rok img_mario_sjaal img_lord_of_the_rings_rok img_links_map img_gamer_jurk

Wil jij zelf een kijkje nemen in de shop? https://www.etsy.com/nl/shop/NerdAlertCreations?ref=pr_shop_more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.