Vandaag is de point and click adventure game Dead Synchronicity: Tomorrow Comes Today aangekondigd. Daedalic Entertainment hoopt in samenwerking met Fictiorama Studios de game in begin 2015 uit te brengen voor PC, Mac en Linux uit te brengen.

In Dead Synchronicity speel je als Michael, een man zonder een verleden, die zijn identiteit probeert te achterhalen. Hij probeert ondertussen ook het mysterie van twee grote gebeurtenissen te ontrafelen die ervoor gezorgd hebben dat de wereld op instorten staat. De twee gebeurtenissen zijn de Great Wave, een keten van natuurrampen, en een pandemie die mensen veranderd in “the Dissolved”, geinfecteerde mensen van wiens lichamen uiteindelijk alleen bloed overblijft. Michael moet zich haasten, anders zou de “dead synchronicity” kunnen ontstaan die ervoor zorgt dat zelfs tijd zelf start te verdwijnen.

Lijkt deze 2D game je ook wel wat? Fictiorama heeft een publieke Alpha demo uitgebracht waar je het spel gratis mag testen op deadsynchronicity.com.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.