Het is weer vrijdag, de week is voorbij! Het is weekend, tijd om te gamen! Welkom op de Casual Friday! Voor deze Casual Friday bespreek ik het zoek en vind spel Nightmares From The Deep – Davy Jones Collector’s Edition.

Sinds het vorige deel van Nightmares from the deep, [url= http://www.female-gamers.nl/2014/05/casual-friday-the-sirens-call/] Nightmares from the deep – The Sirens Call [/url] die ik voor een eerdere Casual Friday heb gespeeld ben ik helemaal verkocht aan de serie. Nu het volgende deel uit is kan deze natuurlijk niet ontbreken als Casual Friday. Nightmares From The Deep – Davy Jones Collector’s Edition is een spannend vervolg op The Sirens Call. Sarah Black, die we kennen uit de vorige delen, heeft een aantal bijzondere geheimen over Davy Jones leven ontdekt. Terwijl zij met haar dochter een presentatie hierover geeft in het museum gebeurd er echter iets bizars.

img_nightmares_from_the_deep_davy_jones_1

Davy Jones vind het maar niks dat zijn geheimen ontdekt zijn door Sarah en besluit de dames een bezoekje te brengen. De laptop weigert verder te gaan met de presentatie en dan valt de stroom uit. Voordat ze ook maar iets kunnen doen verschijnt Davy Jones en ontvoerd ze naar zijn beroemde schip. Wanneer Sarah op de plank moet lopen en een zekere dood tegemoet gaat, besluit haar dochter haar leven te redden door het beruchte contract van Davy Jones te tekenen. Ze loopt natuurlijk in de val, en jij zult als Sarah haar moeten redden. Dit deel van Nightmares From The Deep heeft mij erg verbaasd. Het verhaal is niet alleen heel spannend maar ook een stuk interactiever als de vorige delen. Je wordt regelmatig opgeroepen iemand te helpen tijdens de spannendste momenten waardoor je nog meer meegetrokken wordt in de spannende situatie.

img_nightmares_from_the_deep_davy_jones_2

Uiteraard heeft ook dit deel van de serie vele puzzels, zoeklocaties en verzamelvoorwerpen. De bekende optie om een spelletje mahjong te spelen in plaats van een zoeklocatie op te lossen is uiteraard ook weer aanwezig. Het verhaal is in drie verschillende moeilijkheidsgraden te spelen, ideaal voor een ontspannen of zeer uitdagende gamesessie. De Collectors Edition bevat naast het volledige spel ook een bonushoofdstuk die het spelen absoluut waard is, wallpapers, soundtracks en conceptart.

img_nightmares_from_the_deep_davy_jones_3

[b]Conclusie:[/b]
Ook dit deel is naar mijn mening het spelen waard. Het verhaal is erg spannend en zit, net als de vorige delen, hartstikke goed in elkaar. Grafisch gezien vind ik Davy Jones nog mooier als The Sirens Call en met de interactievere gameplay is dit het nieuwe pareltje van de serie. De moeilijkheidsgraden, verzamelobjecten en de optie om mahjong te spelen zorgen ervoor dat het spel voor allerlei soorten gamers aantrekkelijk is. Dus waar wacht je nog op? Duik in dat mysterie van Davy Jones en redt Sarah’s dochter!

Nightmares From The Deep – Davy Jones Collector’s Edition is op [url= http://www.denda.com/store/product/10500017-nightmares-from-the-deep-3-davy-jones-collector-s-edition] Denda Games [/url] een uur gratis te spelen, heb je er dan nog geen genoeg van? Dan kan je het voor €19,99 zelf kopen. Ook [url=http://www.denda.com/store/zoek-en-vind-spelletjes] voor meer zoek en vind spelletjes [/url] kan je op de website van Denda Games terecht.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.