Met nog minder dan 4 dagen te gaan voor de wereldlancering van Destiny heeft YouTube-ster Alan Ismail (beter bekend als ‘MoreConsole’) de handen ineen geslagen met Activision. Het resultaat is een gedurfde actie waarbij op film werd vastgelegd hoe ‘The Traveler’ boven de aarde zweeft, in het écht.

Nouja, daar lijkt het in ieder geval op. Eerder deze week liet Alan Ismail een weerballon op die hoog in de atmosfeer opsteeg. Zo creëerde hij het iconische beeld uit Destiny. Op een hoogte van ruim 32.000 meter boven de aarde werd het beeld van ‘The Traveler’ vastgelegd door een hooggelegen weerballon. Een prachtige manier om de release van de game te vieren die op 9 September verschijnt.

Ismail: “Ik wou één van de meest iconische beelden van de game tot leven te wekken en The Traveler speelt een cruciale rol in het verhaal van Destiny.” zegt Ismail. “Ik vind het fantastisch dat ik iets unieks heb mogen maken, waarmee we de diepe essentie van de game echt recht doen. De gedachte dat The Traveler in een baan ronde de aarde zweeft zal veel gamers inspireren. Ik kan me geen betere manier voorstellen om helemaal in de stemming te komen om direct de game te gaan spelen als die volgende week dinsdag uitkomt.”

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.