Fitnessen zal niet saai zijn met Shape Up. De standaard fitnessroutine is niet meer aan de orde. In plaats daarvan zal je moeten opdrukken met een olifant op je rug! Ook nieuwsgierig of deze nieuwe manier van bewegen in jouw huiskamer iets is voor jou? De nieuwe trailer is nu verschenen!

 

Shape Up komt in November uit voor de Xbox One.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.