Daedalic Entertainment en Dane Krams hebben een prachtige nieuwe sprookjes avontuur, Anna’s Quest aangekondigd voor de lente van 2015.
Heksen, spoken, trollen en vervloekte prinsessen je vind het allemaal in het point & click sprookjesachtige avontuur van Anna’s quest. Bekijk alvast de teaser trailer om te zien wat we mogen verwachten van dit sprookje.

Het verhaal gaat over een jong meisje genaamd Anna in speelt zich af in een land heel ver weg. Ze leeft samen met haar opa in een vredig bos totdat opa plotseling een mysterieuze ziekte oploopt. Uiteraard wilt Anna er alles aan doen om haar geliefde opa te genezen en gaat op zoek naar een geneesmiddel. Een tikkeltje naïef stapt ze de wereld in en komt zo tot de ontdekking dat de wereld om haar heen gevaarlijker is dan ze ooit had gedacht.
In deze klassieke point & click avontuur game vind je flink wat zwarte humor en een fantastisch verhaal in een prachtig duister sprookjesachtige wereld. Game designer Dane Krams heeft al zijn talent in een ketel gestopt en hiermee een geweldige game gebrouwen. Bijna ieder mythisch figuur in de game heeft een eigen verhaal die Anna kan helpen met haar quest of heeft de hulp nodig van Anna. Daarnaast heeft Anna, dankzij een experiment van de heks Winfriede, telekinetische krachten die haar altijd helpen om een weg uit de meest gevaarlijke situaties te vinden. De game zal rond de lente in 2015 uitkomen voor de PC en Mac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.