Vandaag hebben Square Enix en United Front Games bevestigd dat Sleeping Dogs: Definitive Edition op 10 oktober gaat worden uitgebracht op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Bekijk hier de announcement trailer.
Sleeping Dogs: Definitive Edition is een vernieuwde update van het veelgeprezen Sleeping Dogs uit 2012. De mogelijkheden van modern hardware hebben de levendige ervaring in Hongkong met recht tot leven gebracht. Daarnaast zijn er in total 24 stukken downloadbare content geintegreerd in de spelervaring, inclusief de verhaalverlengende episode Year of the Snake en de horroruitbreiding Nightmare In North point.

“Het was een geweldige kans voor het originele ontwikkelingsteam om terug te keren naar een spel waar we zo veel passie voor hebben”, aldus Dan Sochan, Senior Producer bij United Front Games. “We geven oude en nieuwe fans veel redenen om het spel te kopen, want we hebben meer gedaan dan alleen de resolutie verhogen naar 1080p. We hebben naar de fans geluisterd: we hebben de ambiance van Hongkong verbeterd, de audiokwaliteit verhoogd en de graphics verder gepusht dan mogelijk was op de vorige generatie consoles.”
“Sleeping Dogs was een enorm succes, en de introductie op de nieuwe generatie consoles was een eenvoudige beslissing”, aldus Jon Brooke, Vice President of Brand and European Marketing bij Square Enix Europe. “Bijgewerkte graphics en de integratie van alle downloadbare content maken van deze versie echt de definitieve editie.”

Sleeping Dogs: Definitive Edition is vanaf 10 oktober 2014 verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.