Heb je zin om met ons mee te gaan naar het altijd zonnige Californie? Bekijk dan de nieuwe gameplay trailer van Dead Island 2.
Daar loop je dan in je sexy outfit hopend een glimp op te vangen van jouw favoriete Hollywood ster. Tot opeens alle knappe mannen en vrouwen rondlopen terwijl hun gespierde armen nog maar voor de helft vast zitten, ze hun siliconen implantaten hebben verloren, halfrottende darmen om hun nek hebben hangen en ze onverstaanbare gromgeluiden maken. Ik heb het dan natuurlijk over Dead Island 2, de game die in het voorjaar van 2015 uit zal komen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Met een beetje geluk vinden onze Didi en of Laura een moment tijd om op Gamescom 2014 even te spelen in de Deep Silver stand. Hen staat dan een behaaglijk zombie slachtfestijn te wachten onder het beroemde Hollywood Sign. In Dead Island 2 vervolg je het verhaal van Dead Island en Escape Dead Island een paar paar maanden na de gebeurtenissen in Banoi. Het leger van de United States of America heeft de Golden State, Californie, onder volledige quarantaine geplaatst, en daarmee is voor sommigen de droom van een nieuw begin uitgekomen. Het afgezette Californie is van zonparadijs naar bloederig paradijs. Wat gaat jouw favoriete wapen zijn in de strijd tegen zombies?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.