Hoewel het nog zomer is, is de zon is op dit moment niet echt te bekennen, maar dat maakt Ice Cream Nomsters niet minder leuk om te spelen! Ice Cream Nomsters is de derde mobile game van het Nederlandse Firedroid.

Ice Cream Nomsters is een puzzelachtige, time management game. Jouw doel is om een ijscotruck door een monsterdorp te navigeren en zoveel mogelijk monsterhuisjes van ijs te voorzien binnen de tijd. De monsterhuisjes, genaamd “Nomsters”, hebben enorme trek en dus mag jij ze van jouw gruwel-ijs voorzien. Gelukkig kun je jouw truck upgraden en uitbreiden om sneller bij de Nomsters te komen. Verkoop zo veel mogelijk ijs, zodat je allerlei gadgets kunt aanschaffen die je helpen om geld te verzamelen en de meest uitbundige monsterfeesten van zoetigheid te voorzien.


De game kun je hier: http://icecreamnomsters.com/ downloaden.

img_Ice_Cream_Nomsters

 

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.