Wat eerst een tactische strategie iOS game was, word nu een action PC-game. Breach & Clear: DEADline heeft nu zijn eerste behind te scenes video gekregen met daarin pre-alpha gameplay beelden van de game.

De game komt deze herfst naar Steam Early Access.

img_Breach_&_Clear_Deadline1
 

img_Breach_&_Clear_Deadline2
 

img_Breach_&_Clear_Deadline3
 

img_Breach_&_Clear_Deadline4
 

img_Breach_&_Clear_Deadline6

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.