Deep Silver brengt ons vandaag de releasedatum voor Escape Dead Island, dat niet alleen, ook krijgen we een nieuwe gameplay trailer te zien genaamd ‘Unraveled’!

Escape Dead Island zal op 21 november naar de Xbox 360, PC en PlayStation 3 komen.

 
ESCAPE Dead Island is een survivalmysterie dat het verhaal volgt van Cliff Calo. Cliff vaart uit om de onverklaarde gebeurtenissen te documenteren die zouden hebben plaatsgevonden op Banoi. Als hij aankomt op het eiland Narapela, dat deel uitmaakt van de Banoi-archipel, komt hij erachter dat niet alles is wat het lijkt. Achtervolgd door deja-vu’s, zal Cliff uit moeten zoeken wat er is gebeurd gedurende het hele spel – opnieuw en opnieuw. In dit verhalende avontuur kunnen spelers in de wereld van Dead Island duiken en de oorsprong van de zombie-uitbraak achterhalen. De ontsnapping is nog maar het begin…

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.