Wil jij de horror van een sportschool vermijden en toch fit worden? Dan is Fit Music for Wii U de game voor jou deze zomer.
Hoewel een sportschool hartstikke gezellig en leuk kan zijn om naar toe te gaan met een vriendin is een bezoekje alleen vaak niet aan te raden. Je favoriete fitness toestel is bezet, zweetplekken omdat men een handdoek vergeet mee te nemen en wat te denken van die creepy gast tegenover je die je maar blijft aanstaren terwijl je bezig bent met je work-out. Gelukkig is daar Fit Music for Wii U en hoeven we niet naar de sportschool en kunnen we gewoon lekker thuis toch bezig zijn met onze conditie en lijn. Zoals de naam al weg geeft combineer je fitness met muziek binnen deze game. Zo word afvallen, calorieën verbranden, je conditie op peil houden of spieren kweken nog leuk om te doen.
Binnen Fit Music for Wii U heb je vele mogelijkheden waarbij het ritme van de muziek zorgt voor een dynamische en vrolijke uitvoering van de oefeningen. Naast de bekende fases binnen fitness programma’s heeft deze game ook warming up oefeningen, een uitgebreide trainingsfase en ook ontspanningsoefeningen. Allemaal erg belangrijk om tot een goed resultaat te komen. Europees Fitness kampioene Patrizia Salvatio heeft de trainingsprogramma’s voor deze fitness game ontwikkeld en is je persoonlijke trainer die toezicht houd op je trainingsactiviteiten. Zonder gezonde en goede voeding geen succesvolle training. Daarom zit er in Fit Music for Wii U ook een onderdeel voeding waar verschillende gezondheid- en fitness specialisten zoals Professor Antonio Giordano van Human Health Foundation je hierin begeleiden en toezicht houden. Met zoveel hulp en plezier heb jij zo de conditie en figuur waar je naar verlangt.
Fit Music for Wii U verschijnt op 18 juli voor de Wii U en zal €29,99 gaan kosten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.