Een makkelijke Do It Yourself (DIY) is nooit weg, toch? Deze is simpel en erg leuk. Ook om cadeau te geven en te krijgen. Voor deze DIY hebben Heather en Patricia hun inspiratie van Pinterest gehaald.

Wat heb je nodig?

  • Onderzetters van kurk, o.a. te koop bij IKEA of de Action
  • Leuke stof naar keuze
  • Mod Podge
  • Kwast
  • Nietpistool
  • Punaises
  • Stukje lint

Van een eerdere DIY hadden we nog wat stof liggen die we ook voor deze prikborden wilden gebruiken. Vandaar dus een stelletje Superheldinnen als prikbord. Maak kennis met Batgirl, Wonder Woman en Supergirl.

Knip de stof op maat, maar laat wel een paar centimeter aan de zijkanten over, je moet de stof om de onderzetter heen slaan. Smeer daarna de onderzetter in met Mod Podge met een kwast.

Trek daarna de stof strak om de onderzetter heen en draai je onderzetter om.

De achterkant moet natuurlijk netjes, maar in ons geval hadden we geen nietjes op voorraad, dus na een nietje moesten we een andere oplossing bedenken. In eerste instantie kan je ook voor de achterkant Mod Podge gebruiken,, maar punaises werken dus ook goed! De achterkant zie je niet, maar als je teveel stof over hebt wil hij niet heel mooi aan de muur hangen.

Wij hebben een stukje lint gebruikt en deze met punaises vastgezet. Zo kan je ze mooi aan de muur hangen.

Dit is het eind resultaat! Wonder Woman, Supergirl en Batgirl.

Zo heb je drie leuke prikborden. Het is bijna zonde om er briefjes of iets dergelijks op te prikken. Maar als je een neutralere stof gebruikt is het ietsjes minder erg.Wij hebben onze inspiratie van Pinterest gehaald.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.