De budgetbak, is het nou een modderbak of een schatkist? Ik houd ‘m voor je in de gaten en neem budgettitels tot € 20,- onder de loep.
Diablo III
Releasedatum: 15 mei 2012Genre: Actie RPG, Hack and SlashPublisher: Blizzard Platform: PCGezien bij: Game Mania voor €14,98 Kies uit één van de vijf helden die tot je beschikking staan om het gevecht met het kwaad aan te gaan. In Tristram lijkt het nieuwe kwaad te zijn neergedaald en er moet uitgezocht wie en waarom dat nieuwe kwaad is losgelaten. Als Witch Doctor, Monk, Barbarian, Demon Hunter of Wizard zul je alles uit de kast moeten halen om een stokje te steken tegen alle snode plannen en slinkse vijanden die je op je pad tegenkomt. Om het uiteindelijk op te nemen tegen, hoe kan het ook anders, Diablo zelf.


Haal deze game in huis als je de vorige delen ook te gek vond. Of, zoals ik, de game niet van de vorige delen kent, maar wel blij wordt van de combinatie van RPG met hack and slash. De besturing, de graphics en het verhaal zijn echt de moeite waard. Sla deze game over als je RPG alleen leuk vindt wanneer gevechten turnbased zijn. Of wanneer je alleen maar gedachteloos wilt maaien, want er komt toch wel wat meer bij kijken om deze game (uit) te spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.