Ken jij de app van McDonalds al? Een must have als je hier wel eens naar toe gaat. Deze week gaat hij door de appcheck.Overal waar je heen gaat is er wel een McDonalds in de buurt, altijd handig dus om de app op je telefoon te hebben staan. De app voorziet je van alle informatie die je moet weten over dit restaurant. Vind een McDonalds bij jou in de buurt via je smarthphone. Of je nu in Amsterdam staat of in een klein plaatje in de buurt van Tilburg. De app weet je altijd te vertellen waar een restaurant in de buurt is.


Wil je van te voren uitzoeken wat je gaat eten? Geen probleem. Alle producten die je kunt bestellen kun je terug vinden in de app. Naast de locatie en wat je kunt eten, staan er ook de aanbiedingen en de tijdelijk verkrijgbare producten in de app. Zo hoef je niet lang te gaan zoeken en weet je altijd wat er in je Happy Meal te vinden is.
Via de app kun je ook persoonlijke voordeelbonnen verkrijgen. Je kunt deze activeren en krijgt dan een unieke code die je kunt gebruiken bij het restaurant.
Naast alle extra’s houd McDonalds je ook op de hoogte van alle laatste nieuwtjes via de app. Kortom alles wat je moet weten, kom je te weten via de app.
De app is verkrijgbaar via iTunes en via de Google Play Store.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.