All I want for Christmas is… Juist ja! Bergen cadeautjes en weten jullie wat? Wij hebben er enorm veel! Namens Disney, EA Games, Nintendo, Sony PlayStation, Ubisoft, Konami, 2K Games, Warner Bros. games mogen wij de gamer de winter door helpen.
Je maakt kans op verschillende pakketten voor PC, PlayStation 3, Xbox360 of een van de troostprijzen. Bewonder de verschillende pakketten!PlayStation 3 Pakketten

Pakket #1 met o.a. de games The Bureau, Disney Universe, WWE2K14, Metal Gear Solid (met een exclusief boek) en Wonderbook: Book of Spells.
Pakket #2 met o.a. Wonderbook: Book of Spells, WWE2K14 en Disney Universe.
Pakket #3 met de game Disney Universe en diverse goodies.

PC/Xbox 360

Waaronder de games The Bureau voor de PC en Disney Universe voor de Xbox 360.

Wii U

Waaronder de games Just Dance 2014 (Wii U) en Epic Mickey 2 (Wii).

Nog enkele troostprijsjes waaronder, * 1x Epic Mickey 2 voor de Wii,* 1x Disney Universe voor de Xbox 360,Beide pakketten voorzien van enkele goodies.Wil je kans maken op een van deze pakketten? Dan mag je het volgende doen! Wij willen wel eens weten hoe goed jullie onze website kennen en hebben de volgende vragen op een rij gezet. – Uit wie bestaat de redactie van Female-Gamers? – Wie schrijft de stijl van? – Op welke dag komt de column van Laura (JennyD) altijd online? – Hoe heten de dochters van Yvonne (Witchy) en Patricia (Babsy)?- Hoe heten de ratjes van Heather (MsMarvel)? Stuur je mailtje met als titel ‘Winterprijsvraag’ naar prijsvraag@female-gamers.nl, met daarin de volgende informatie:- Je voor en achternaam- Nickname hier op de website- Adres, postcode en plaats- Je antwoord uiteraard- Welke console je bezit (handig voor de prijspakketten)Voorwaarden:• De prijzen zijn niet voor geld in te wisselen.• Het antwoord moet voor donderdag 2 januari binnen zijn.• Je moet een geregistreerde member zijn van Female-Gamers.nl. Je kan je hier gratis registreren.• Je mag maar één maal deelnemen aan de prijsvraag (bij meerdere inzendingen word je gediskwalificeerd).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.