Mirjam en Diana duiken in de archieven en vertellen je over de game-juweeltjes van weleer. Iedere maand staat een ander jaar centraal. Deze maand duiken we in het jaar 1992.
Game naam: Jill of the JungleGespeeld op: PCRelease jaar: 1992Uitgever: Epic MegaGamesDeveloper: Epic MegaGamesAantal verkocht: onbekendHet concept is eigenlijk heel simpel. Jij speelt Jill, een prachtige, blonde, schaarsgeklede dame die de gevaren van de jungle gaat trotseren. Je komt verschillende wezens tegen, variƫrend van vuurvogels tot krokodillen. Die kun je omleggen of proberen te vermijden. Wapens vind je onderweg. Dit is een mes of zogeheten spinnning blades. En mocht je nou toch geraakt worden door de gevaren van de jungle, dan kun je je health verantwoord aanvullen door een appeltje te eten. Daarnaast los je puzzels op.


Ik heb deze game helaas niet meer in huis. Ik ben aan het proberen een oude pc aan de praat te krijgen, zodat ik al die oude spellen nog eens kan herbeleven. Deze game is me bijgebleven omdat ik Jill zo’n schattig snoetje vond hebben en toch ook wel weer een stoere chick was. Er zijn drie delen van uitgekomen en dan had ze steeds een andere kleur pakje aan (deel 1 groen, deel 2 rood en deel 3 blauw).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.