Dit weekend (5 en 6 oktober) is het Firstlook Event in de jaarbeurs in Utrecht. De grootste gamebeurs van Nederland en ik ben erbij! Ik heb er ontzettend veel zin in. Ik ben wel bang om dingen te missen, maar als pers mag je een uur eerder naar binnen. Die tijd ga ik natuurlijk goed gebruiken.

Erg leuk is dat we de debuten hebben van zowel de Xbox One en de PlayStation 4. Dus die wil ik heel graag gaan testen. Welke is nou beter, of is er eigenlijk geen verschil? Tuurlijk kunnen we aankondigingen gaan lezen, maar gebruikerservaringen zeggen mij altijd meer. Dus daar ga ik eerst heen.Er is een stand van Bethesda aanwezig en ik ben zeer benieuwd naar Wolfenstein: The New Order. Wolfenstein 3D uit 1992 vond ik al geweldig, Wolfenstein op de PS3 uit 2009 was super, dus ik kijk erg uit naar een vervolg. En er schijnen T-shirts uitgedeeld te worden. Ik wil wel een Wolfenstein T-shirt.

Nou ja, dan ga ik gewoon eerst naar deze stand toe.Ik heb goeie verhalen gehoord over de game Knack, dus ik moet ook zeker even langs de Sony stand. Even checken of de geruchten kloppen, of dat het een hoop gebakken lucht is. Geen idee of het daar druk gaat worden. Maar ik ben er toch een uur eerder, dus ik ga daar ook wel even langs.En ondanks dat Activision heeft aangekondigd met van alles en nog wat behalve Skylanders Swapforce aanwezig zijn, wil ik dat toch even met eigen ogen zien. Misschien kan ik één van de medewerkers ompraten om toch iets prijs te geven over deze game, waar ik me erg op verheug.

De Nintendo stand kan ook een bezoekje verwachten. Ik zal waarschijnlijk een traan moeten wegpinken bij de aanblik van Bayonetta 2 die ik nooit kan spelen, omdat deze game alleen maar op de Wii U uitkomt. En om nou voor één game een console aan te schaffen? Vind ik geen goed plan.En ik blijf een vrouw, ik wil graag wel snel bij de merchandisestands zijn. Er zijn vast tal van leuke aanbiedingen of pakketten of zo. Daar moet ik natuurlijk wel als de kippen bij zijn. Dan toch maar daar beginnen?Ehm, ik zie een uitdaging. Zes plekken in één uur? Ik denk dat ik ter voorbereiding deze week maar veel timemanagement spelletjes ga spelen. En de Firstlook app dowloaden. En uitvinden hoe de Tijdverdrijver (Engels: Time Turner) van Harry Potter werkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.