In De Sims 1, 2 en 3 kwamen ook uitbreidingen voorbij en hierbij kwamen ook uitbreidingen die bij de eerdere Sims games waren verschenen. Neem Beestenboel. Welke zouden wij graag weer willen zien in De Sims 4?

Lisa: De uitbreiding die er bij de Sims 4 echt bij moet, is een versie van Gaan het Maken. Ik vond het bij de Sims 2 altijd zó leuk om een eigen winkeltje te hebben, dat moet gewoon terug komen. Als dat terug komt dan ben ik echt super blij. Dan ga ik weer allerlei leuke winkeltjes beginnen, zoals ik dat ook bij de Sims 2 deed. In de Sims 2 had mijn Sim bijvoorbeeld een winkeltje met allerlei spulletjes die ze met het opgraven had gevonden.

Heather: Van mij mogen ze de vier-wiel uitbreidingen wel achterwege laten. Ik zou graag een uitbreiding willen zien met echt véél nieuwe meubels of nieuwe kapsels. Niet maar 6 items of zo.

Sandra: Voor De Sims 4 wil ik heel graag weer huisdieren omdat huisdieren gezinnen compleet maken en net die extra gezelligheid geven. Ik hoop graag een mooie multiplayer mogelijkheid terug te zien in De Sims 4 waarbij je in elkaars steden kunt spelen en bouwen. Wat ik graag nog in de Sims 4 wil zien zijn planten in huis die dood gaan als je ze geen water geeft, kleding die over elkaar heen aangetrokken kan worden en nog meer haarstijlen!

Patricia Ik vond de uitbreiding Gaan het Maken in De Sims 2 echt heel erg leuk! Dat je van die werkbanken had en speelgoed kon maken, of vazen met bloemen. Dit was een favoriet dus zou ik graag terug willen zien. Wat mij betreft hoeven er geen vampieren of heksen terug te komen. Oh, en veel meer kleding!! Daar kan je nooit genoeg van hebben.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.