Wie is jouw favoriete Sim? En wat zijn typische kernmerken van jouw Sim? Hoe ziet deze eruit?

Lisa: Zoals ik al eerder aangegeven, is dit mijn favoriete Sim. Hij is gebaseerd op mijn vriend. Ik probeer de Sim gebaseerd op mijn vriend altijd zo goed mogelijk op hem te laten lijken, qua innerlijk en uiterlijk. Daarom maak ik hem altijd artistiek en creatief, omdat mijn vriend dat ook is. In de afgelopen jaren dat ik mijn vriend na heb gemaakt in de Sims 3, zijn er verschillende versies geweest. Qua kleding veranderde ik nooit veel, maar wel qua kapsels. De afgelopen jaren heeft mijn vriend een hoop verschillende kapsels gehad namelijk. En als laatste feitje ben ik altijd stiekem benieuwd hoe een Sim kind eruit komt te zien van mijn Sim gebaseerd op mijn vriend en mijn Sim gebaseerd op mij. Hoewel de Sims niet super op ons lijken is het toch altijd wel grappig om te zien.

Heather: Mayris Might, vegetariër, goed gevoel voor humor, charismatisch, handig en netjes! Jongvolwassene, geen kinderen. Houdt van de kleur wit en salsa muziek. Ze wil ooit in de wetenschap aan het werk gaan, maar is op dit moment werkeloos.

Sandra:

Patricia Dit is mijn favoriete Sim, ze heeft al heel erg veel ontdekt in wereldavonturen en we hebben net de hamer gevonden om alle grote rotsblokken kapot te maken. Daarnaast heeft ze bijna alle vaardigheden voltooid en heeft ze een aantal kinderen die inmiddels al volwassen zijn, terwijl zij nog jongvolwassen is.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.