De Sims 4 is aangekondigd en we zijn natuurlijk erg benieuwd wat er gaat veranderen. Hebben wij nog tips voor de makers waar ze wellicht iets aan hebben?

Lisa: Wat ik zou willen veranderen aan de game is dat er minder bugs in zitten, zoals op het plaatje. Hier ‘zwom’ de hond van mijn Sims zo het zwembad uit, het huis in. Dat klopt niet helemaal. Ook crasht het spel vaak, wat af doet aan de speelervaring, dat vind ik wel erg jammer.

Heather: Ik zou graag nog wat meer vrijheid willen in het bouwen van mijn huizen. Ik zou graag ronde muren willen zien, meer rondlopende trappen en meer opties voor daken.

Sandra: Het enige wat ik echt mis aan De Sims 3 is een multiplayer functie. Mijn vriend en ik willen al heel lang bij elkaar in de buurt gaan wonen zodat we samen in hetzelfde spel spelen. Zo kunnen we beiden een hele leuke stad maken en deze vullen met allerlei Sims die wij leuk vinden. Wat ik ook mis aan de game is de mogelijkheid om kleding over elkaar heen te kunnen trekken. Ik vind dat er te weinig combinaties zijn, omdat veel kleding al ‘aan elkaar zit’.

Patricia Ik zou het zo niet weten. Ik vind het in de loop der jaren wel steeds beter en soepeler worden. Wat ik wel mis, is dat je zoals in De Sims 2 je eigen buurt helemaal kon inrichten en decoreren. Dat doe ik nu een stuk minder omdat je alles eerst helemaal leeg moet gooien.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.