Naast verschillende uitbreidingen zijn er ook accessoires pakketten. Hierin zit voornamelijk een setje meubels, enkele kapsels en outfits. Welke van deze pakketten zijn aanraders en welke kan je beter in de schappen laten staan?

Lisa: Mijn favoriete accessoires pakket is 70’s, 80’s en 90’s accessoires. De meubels, kleding en kapsels spreken me het meeste aan van alle accessoirespakketten. Ik vind het wel grappig, zo lekker fout! Het minst leuke accessoirepakket vind ik Supersnelle accessoires. Dat auto gedoe trekt me niet zo, en meestal kies ik toch een standaard auto voor mijn Sims(s).

Heather: Moeilijk… Ik vind die van 70s, 80s en 90s Accessoires het leukst denk ik, ook al heb ik hem zelf niet. Supersnelle Accessoires heb ik persoonlijk niks mee.

Sandra: De mooiste accessoires pakketten vind ik Slaap- en Badkamer Accessoires en Buitenleven Accessoires. De voorwerpen in deze twee pakketten vind ik heel erg mooi en zijn eigenlijk in ieder huis van mijn Sims wel terug te vinden. Het minst mooie accessoire pakket vind ik de Luxe Accessoires. Ik vind de spullen in dit pakket het minst mooi en gebruik deze eigenlijk nooit. Het zal voor iedereen wel verschillend zijn en met smaak te maken hebben, maar wat mij betreft is dat een pakket wat ik nooit gebruik.

Patricia Diesel vind ik een erg leuk accessoires pakket. Al die nieuwe kleding vind ik erg leuk! De minst favoriete is denk ik Buurtleven, ik vond het weinig vernieuwend. Over het algemeen vind ik de accessoires pakketten erg prijzig voor het weinige dat er in zit.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.