Er zijn allerlei vreemde snuiters die je tegen kan komen in De Sims 3. Zo heb je met de uitbreiding Bovennatuurlijk een hele set die erin gepropt zijn. Maar via uitbreidingen kan je ook aliens, plant Sims of vampieren tegenkomen.

Lisa: Mijn favoriete wezen in de Sims 3 is zeker een weerwolf. Dit was ook al mijn favoriete wezen in de Sims 2, en in de Sims 3 nu dus ook weer (al vond ik ze in de Sims 2 wel wat geheimzinniger). Ik vind het leuk dat ze kunnen jagen, en samen met andere weerwolf Sims een roedel kunnen vormen. Ook vind ik de transformatie leuk om te zien. Behalve als dat spontaan gebeurt als mijn Sims weer eens een slecht humeur hebben.

Heather: Ik vind feeën stiekem heel leuk. Ik heb zelf de uitbreiding Bovennatuurlijk niet, maar wat ik er van gezien heb vind ik feeën het leukst i.v.m. de vleugels.

Sandra: Ik heb de uitbreiding Bovennatuurlijk nog niet gekocht, dus ik heb met de meerderheid van deze ‘species’ geen ervaring. Ik heb thuis wel Na Middernacht en daarin vind ik de vampier helemaal geweldig. Het bijten van mensen en het leven op plasmafruit vind ik erg leuk bedacht, bovendien zitten er leuke vaardigheden bij als je een vampier bent. Dus voor nu blijft mijn voorkeur de vampier, maar alleen omdat ik de rest nog niet heb kunnen proberen.

Patricia De gewone Sim gebruik ik het meeste! Ik heb het nog niet voor elkaar gekregen om een alien te maken of een plantsim te creeeren. Ik kom ze gewoon niet tegen! Maar al die andere fratsen zijn niet zo aan mij besteed.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.