Veel Sims spelers, spelen De Sims op hun eigen wijze. De een focust zich op een familie, terwijl een ander zich stort op het bouwen van huizen en openbare kavels. Maar zijn wij (huizen)bouwers?

Lisa: Ik bouw niet zo vaak huizen want ik heb daar het geduld niet voor. Ik speel dus vaak in huizen die al in het spel zitten of huizen die ik heb gedownload. Ik heb niet per se een favoriet, maar op dit moment speel ik graag in deze woonboot die gemaakt is door http://www.simsnetwork.com/. Ik vind het een geweldige woonboot, alles zit erop en eraan, maar is alsnog lekker compact. Erg fijn om in te spelen.

Heather: Al mijn huizen kun je hier vinden. Mijn favoriet is deze.

Sandra: Ik vind het bouwen van huizen in De Sims 3 heel erg leuk, maar wanneer het droomhuis eindelijk af is vind ik het lang niet zo leuk meer om er een Sim in te laten wonen. Vaak laat ik het huis dan staan en begin ik een nieuw spel. Een huis waar mijn Sims altijd in starten en eigenlijk altijd blijven wonen totdat ik ze zat ben en een nieuw spel start is in Sunset Valley. Hier is een klein huisje te vinden die bijna op een woonwagen lijkt. Het is een minimalistisch, simpel huisje en omdat het zo simpel is vind ik het prettig spelen. Ik laat mijn Sims het huisje dan vaak langzaam renoveren en uitbreiden totdat het een droomhuis is.

Patricia Ik bouw graag huizen, het inrichten vind ik nog leuker. Maar ik vergeet ze dan vaak te delen. Maar als ik iets heb gemaakt, dan deel ik dat via mijn eigen blog.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.