Een van de grootste rages op dit moment moeten haast wel de Skylanders zijn. Kinderen komen massaal hun spaargeld inleveren bij de plaatselijke gamestore om zo hun favoriete poppetje te halen. Geen wonder natuurlijk dat hier op ingespeeld wordt en dat er een derde game van komt genaamd Skylanders Swap Force.

Opnieuw zul je de hele set met karakters moeten gaan sparen en dit is natuurlijk ook wat je wilt, alles compleet maken. Skylanders Swap Force komt met een nieuwe portal een aantal kleine poppetjes maar ook nieuwe speciale Swap Force poppetjes. Deze bestaan uit twee delen en zijn te combineren. Tijdens het spelen zul je merken dat het soms handig is om van twee krachten gebruik te maken.

Je speelt bijvoorbeeld met een techniek poppetje maar deze is wat traag en je moet een race spelen dan klik je gewoon een ander onderstel van een Swap Force poppetje met een wiel er op. Dit is een ontzettend leuk idee je blijft zo met de poppetjes aan het spelen en er zijn heel veel mogelijkheden om jou favoriete held samen te stellen. Het spel zelf is verder niet heel veel veranderd. Het is dezelfde gameplay met een ander verhaal en grafisch kon ik ook niet echt verbetering vinden. Maar het blijven de Skylanders met vrolijke kleuren dus wie let er dan op graphics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.