De SteelSeries Apex is verkrijgbaar in de winkels en levert een superieur ontwerp met low-profile toetsen en een optimale lay-out met slimme verlichting. Maar hoe kan een toetsenbord nu supersnel zijn?
Dit supersnel zijn zit hem in de verbetering van de lay-out van de toetsen en dat je moeiteloos kan bewegen. Daarnaast zijn er verhoogde macro-toetsen en meervoudige lagen waarmee je de kleur en intensiteit handmatig in kan stellen. De kleur kan voor vijf verschillende zones ingedeeld worden en je kan kiezen uit 16,8 miljoen kleuren.

Andere features van de SteelSeries Apex zijn:

  • Opstaande macrotoetsen aan de linker- en bovenkant, om vernietigend snelle en nauwkeurige toetsencombinaties uit te kunnen voeren.
  • Kleine bobbeltjes op de W-toets zorgen ervoor dat u sneller terug bent in WASD-positie.
  • Anti-ghosting die ervoor zorgt dat de 20 meest gebruikte toetsen op de Apex tegelijkertijd ingedrukt kunnen worden zonder registratie te verliezen.
  • De verbrede spatiebalk en twee extra pijltoetsen zorgen voor extra besturingsgemak en verbeterde reactietijd.
  • De speciale SteelSeriestoets rechts op het toetsenbord geeft toegang tot speciale functies zoals het uitschakelen van de Windowstoets en het aanpassen van de helderheid.
  • De rubberen voetjes zijn verwisselbaar zodat de meest comfortabele gaminghoek ingesteld kan worden voor tijdens lange gamingsessies.

Dit toetsenbord ligt in de winkels en is te koop voor een consumenten richtprijs van €99,99. Meer informatie kan je vinden op de SteelSeries website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.