Blizzard is volop aanwezig tijdens Gamescom een zal ook cosplay kostuum wedstrijd houden. De winnaar gaat naar huis met leuke prijzen waaronder een verzorgde trip voor twee naar BlizzCon 2013.

Gamescom vindt van 21-25 augustus plaats in Duitsland, maar op 24 augustus zal de wedstrijd zijn en je kan je tot 14 augustus inschrijven. In het verleden zijn er verschillende karakters, barbarians, priests, trolls, witch doctors, ge-cosplayed en daar kan natuurlijk altijd meer bij. Iedereen, die 13 jaar en ouder is, mag meedoen en zal beoordeeld worden door de Blizzard game developers die in de jury zitten.De winnaar gaat naar huis met een trip naar BlizzCon 2013 in Anaheim, Californie, dat plaats zal vinden op 8 en 9 november. De vlucht, hotel en tickets worden betaald en je mag een vriend(in) meenemen. Maar niet getreurd als je op de tweede plaats terecht komt. Dan ga je naar huis met een Alienware gaming laptop met een waarde van €1.700,-.

Er is naast het eerder genoemde nog veel meer te winnen als SteelSeries muismatten en headsets, J!NX T-shirts, Blizzard boeken van Panini en nog meer aan unieke en exclusieve goodies.Op 25 augustus zal de wereld beroemde dans wedstrijd gehouden worden waarbij ook nog leuke prijzen te winnen zijn. Meer over deze wedstrijd zal nog bekend gemaakt gaan worden, ondertussen kan je vast /dance doen in World of Warcraft om te werken aan je dansmoves.Details over de cosplay wedstrijd kan je vinden op de website: battle.net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.