Iemand is naar de kapper geweest en het is niet Iwata. Hoewel, misschien ook wel, maar dat valt niet zo op. Bayonetta is de dame die ons vandaag even liet happen naar adem. Zelfs kort haar staat de gebrilde heks geweldig, te zien in de nieuwe trailer van Bayonetta 2.Wanneer Bayonetta verschijnt, is nog niet duidelijk maar het wordt in ieder geval 2014. De gameplay ziet er wel geweldig uit. Scherp, futuristisch en natuurlijk God of War-achtig hack and slashen. Er gebeurt wel gigantisch veel in beeld, dus je moet wel scherp blijven. Paars, rood, allerlei stralen flitsen voorbij, maar krachtig ziet het er wel uit.

[yt=450,259]4dFfVBdRWmw[/yt]

Monolithsoft komt met een futuristische game, namelijk het vol van robots en Transformer-achtige constructies zittende . Er zitten ook allerlei dinosaurussen in, dus het belooft een interessante clash van twee werelden te worden. De muziek in de trailer is niet al te sterk helaas, waardoor deze trailer niet zo stevig overkomt.

[yt=450,259]APWTJMyM4qg[/yt]

Gelukkig is dat niet de laatste trailer van deze Nintendo Direct, want dat is die van Smash Bros Brawl. We zien zelfs een figuurtje uit Animal Crossing in de game terugkomen, naast bekende koppen als Pikachu, Link, Donkey Kong, Mario.. Ook Megaman doet mee. Er zijn battle arena’s te zien met het treintje uit de DS-Zelda-games erin, maar ook arena’s met de ruimte en zelfs hippe podia en juist de ‘oldschool’ oudheid. in ieder geval bewijst het manneke uit Animal Crossing lang niet zo schattig te zijn als in zijn eigen game.

[yt=450,259]Camxq4n9QS8[/yt]

Super Smash Bros komt naar 3DS en Wii U in 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.