Ik ben nu al 8 dagen bezig met mijn 30 Days Marvel Challenge! Vandaag beantwoord ik vraag 8. Day #8: Your favorite movie? Laten we toegeven dat voor de Marvel fans veel Marvel films echt bagger zijn. Daredevil, Elektra, X-men, Wolverine, Spider Man, The Hulk, het is het allemaal net niet.

Hoewel ik alle Iron Man films fijn vond zit mijn favoriet er niet bij. Toch komt Iron Man wel voor in mijn favoriete Marvel film, namelijk The Avengers. Voor het eerst komt Marvel met een film die zich kan tippen aan de comics. Maar als je dat niet meeneemt in je mening dan blijft er een leuke, grappige en vermakelijke film over. De laatste Spider Man film kwam trouwens ook in de buurt.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.