Vandaag geef ik antwoord op de vraag Day #7: Your favorite creature? Creature/wezen/schepsel is misschien niet een goed woord voor hem, want hij is best schattig.

Hoewel hij meer op een kleine marsmannetje lijkt dan mens, is mijn favoriet, Leech, toch echt een Amerikaan. Hij valt onder een groep genaamd de Morlocks en woont in riolen. Morlocks zijn groepen mutanten die niet gewoon over straat kunnen door hun uiterlijke kenmerken. Leech zijn kracht is het verminderen van de krachten van andere mutanten.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.