Weer zo’n rot vraag Day #5: Your favorite team, want ik kan eigenlijk niet kiezen tussen The Avengers en X-men. X-men ben ik mee opgegroeid. Ik heb alle seizoenen van de tekenfilm op dvd en de meeste comics in mijn bezit zijn van X-men. Maar ik hou ook van Iron Man, MsMarvel, Thor, Luke Cage, Captain America.

De films van Iron Man, The Avengers, Thor en Captain America, et cetera zijn beduidend beter dan de X-men films, maar toch ga ik voor de altijd wisselende samenstelling van de X-men.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.