We zijn vandaag aangekomen bij dag 4! Day#4: Your favorite royal? Gelukkig zijn er niet extreem veel royals in het Marvel universum. Mijn keuze is misschien dan ook niet echt van adel maar deze badguy is toch een soort King.

Mijn favoriete royal is dan ook Wilson Fisk, beter bekend als Kingpin. De “Kingpin of crime”, “crimelord” en vijand van Spider-Man.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.