Helaas, helaas, is mijn 30 Days Marvel Challenge avontuur op zijn einde. De laatste vraag die ik beantwoord is Day #30: Your favorite Marvel Event? Ik hoop dat jullie mijn antwoorden leuk vonden, en ik wens jullie veel plezier met de volgende 30 Days Challenge.

Om de vraag te beanwoorden, ik denk Civil War. In die comics werd de “registratiewet voor supermensen” ingevoerd. Na de invoering splitsen de superhelden zich in twee groepen. De ene helft accepteerde de wet en liet zich inschrijven. De andere helft verzette zich omdat ze het vorm van slavernij vonden en hun privacy geschonden zou worden.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.