Nog maar 1 dag te gaan in de 30 Days Marvel Challenge! Vandaag beantwoord ik dag 29: Your favorite series you would suggest to read? Ik zou mensen geen comics aanraden, helemaal als je normaal geen comics leest.

Ik zou als eerste de X-Men: The Animated Series uit de jaren 90′ gaan kijken, zodat je een idee krijgt van de karakters en wereld. En als het je bevalt en je de karakters een beetje kent zou je kunnen beginnen met de Uncanny X-Men serie te lezen.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.