Wat gaan de dagen snel voorbij. Ik ben alweer bijna klaar met mijn Marvel 30 Days en zal het toch wel erg gaan missen. Maar niet getreurd ik heb nog 4 dagen te gaan! En vandaag beantwoord ik de vraag, Day #26: Your favorite elementalist?


Storm natuurlijk! Ororo Munroe kan het weer beheersen. Wind, onweer, mist, sneeuw en regen, ze beïnvloed het allemaal. Ze is ook in staat te vliegen via wind manipulatie. Is immuun voor weer effecten en extreme hitte of kou.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.