Vandaag een moeilijke vraag! Op dag 22 mag ik de vraag beantwoorden: Your favorite universe/dimension? Waarom is dit een moeilijke vraag? Omdat er enorm veel dimensies en parallel universums/alternatieve werkelijkheden zijn!

Ik ga voor Uncanny X-Men en alle spinoffs als New Mutants, X-Factor, X-Force, Generation X, Astonishing X-Men, New X-Men, etc. Dat loopt sinds 1963 tot, nu (volume 3). Het is dan ook de langstlopende X-men serie.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.